Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace    

ZLATÁ REZERVA s.r.o., nám. Práce 2512, Zlín-diskuse na investiční Zlato fórum
ZlatoInzerce.cz
Akční letenky

První české diskuzní fórum o investičním zlatu, stříbru a investicích do drahých kovů

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Téma diskuze:

ZLATÁ REZERVA s.r.o., nám. Práce 2512, Zlín

Zkušenosti s nákupem investičního zlata - kde a jak nakoupit investiční zlato, odstrašující příklady a rady

ZLATÁ REZERVA s.r.o., nám. Práce 2512, Zlín

Příspěvekod Ormik39 » ned 09. pro 2012 0:06:00

Mate nekdo zkusenosti s touto firmou prodavajici zlato a stribro a nabizejici produkt jako sporici ucet, ale s tim ze za odeslane penize mesicne kupujete zlate slitky?
Ormik39

zlatá rezerva ...

Příspěvekod Jožka.Bo » ned 09. pro 2012 13:31:38

Znovu se mi vtírá otázka : co je lákavějšího na tom, dávat peníze nějaké společnosti s tím, že mi za ně (snad) nakoupí nějaké zlato za cenu převyšující běžné ceny u stávajících prodejců, než si každý kvartál objednat nějaký kousek zlata nebo si ho prostě jít koupit?
Pořád nechápu lidi, kteří nezbytně potřebují nějakého prostředníka.
Jožka.Bo

Bezpečnost

Příspěvekod zlatoforum » ned 09. pro 2012 15:22:32

Hádám, že ten důvod bude v zabezpečení.
Sice si sám koupíte zlato levněji, ale následně musíte investovat do trezoru nebo bankovní schránky (případně zvyšujete riziko ztráty, které je také potřeba započítat). Hádám, že toto by mělo zlato "zabezpečit" s nižšími náklady. Nicméně tam již nevidím velký rozdíl mezi papírovým zlatem. Snad mají 100% krytí.
Nově provozujeme i inzertní portál ZlatoInzerce.cz
zlatoforum

zlatá rezerva ...

Příspěvekod Jožka.Bo » ned 09. pro 2012 18:23:47

Bezpečnostní schránku v bance lze pořídit do 2000,- Kč ročně ...
A když si porovnám ceny zlata u té firmy Zlaté rezervy s.r.o. a třeba u prodejce v Praze, ve Vsetíně nebo v Brně, tak tito nabízí fyzické zlato levněji - i poštovné se do rozdílu schová ...
A tu schránku se vyplatí pronajmout tehdy, když toho má drobný investor nakoupeno za víc, než čtvrt milionu ...
"papírové zlato" je pofidérní produkt - ani centrální banky států se již nechtějí spokojit s potvrzením, že jejich zlato je "někde uloženo" .- třeba Němci se teď snaží stáhnout své zlato fyzicky "domů" - otázka je, zda se jim to podaří dostat třeba právě z Fort Knoxu ...
Jožka.Bo

spoření

Příspěvekod Jaravesely@seznam » pon 05. říj 2015 7:10:03

Dobrý den,
Ano mnohokrát jsem nakupoval, vše ok. I spoření mají dobré, spořím na žádost, vše poslali.
Je to OK.
Jara
Jaravesely@seznam

ZLATÁ REZERVA s.r.o.

Příspěvekod František » pon 05. říj 2015 10:26:57

[quote="Jaravesely@seznam"]Dobrý den,
Ano mnohokrát jsem nakupoval, vše ok. I spoření mají dobré, spořím na žádost, vše poslali.
Je to OK.
Jara

Vnímám to jako "dobrý" pokus o skrytou reklamu.
Pro úplnost: u s.r.o. je ručení klientům omezeno částkou 200 tisíc Kč (všem klientům).
František

Zlatá Rezerva

Příspěvekod Farmer » úte 08. pro 2015 11:51:07

nadávno jsem zjistil že Zlatá Rezerva a Zlaté Rezervy jsou dvě odlišné firmy, já jsem občas nakupoval přes spoření Zlatá Rezerva, dražší bylo, ale bez rizika, vše poslali a navíc já mám za to, že oni ukládají do bankovního trezoru, ne do vlastního u někoho doma. Takže je fuk jestli je to s.r.o., a.s. nebo cokoliv jiného. Nechci obhajovat, moralizovat ani nic podobného, ale každá firma žije s peněz klientů, kdo si myslí že ne, je hlupák. A kupovat si zlato sám, kvartálně, zajišťovat si někde trezor a vše si dělat sám?? To si raděj připlatím za servis. Kolik z Vás si doma kvuli úspoře samo pěstuje rýži, obiloviny, chová prasata a kuřata? Otervřete oči, vždycky někomu zaplatíte.
Farmer

... rezerva ...

Příspěvekod Host » úte 08. pro 2015 15:07:26

Já to zase vidím tak, že peníze mám doma a rýže, maso nebo zlato jsou v obchodě ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a domů si přinesu rýži ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a domů si přinesu maso ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a zlato tam nechám ...
to bych asi musel být padlý na hlavu - a je mi )plně jedno, zda ten obchod má to zlato v trezoru doma ve sklepě nebo v bance ve sklepě - pořád je to jen jeho trezor, ze kterého si může vybírat jen on, takže z hlediska zpronevěry je to jedno.
A co se týká fyzické existence zlata - co mám doma, to se počítá - na druhou stranu se nepočítá, pokud mám na ten kov jen nějaké potvrzení - za to potvrzení mi v "krušných dobách" nikdo chleba nedá.
Ale samozřejmě je paráda nechat někomu cizímu peníze i nakoupené zboží s tím, že si to "někdy mohu vzít" ...
Host

Prodej zlata

Příspěvekod František » úte 08. pro 2015 21:48:46

[quote="Host"]Já to zase vidím tak, že peníze mám doma a rýže, maso nebo zlato jsou v obchodě ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a domů si přinesu rýži ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a domů si přinesu maso ...
vezmu peníze - v obchodě je odevzdám a zlato tam nechám ...
to bych asi musel být padlý na hlavu - a je mi )plně jedno, zda ten obchod má to zlato v trezoru doma ve sklepě nebo v bance ve sklepě - pořád je to jen jeho trezor, ze kterého si může vybírat jen on, takže z hlediska zpronevěry je to jedno.
A co se týká fyzické existence zlata - co mám doma, to se počítá - na druhou stranu se nepočítá, pokud mám na ten kov jen nějaké potvrzení - za to potvrzení mi v "krušných dobách" nikdo chleba nedá.
Ale samozřejmě je paráda nechat někomu cizímu peníze i nakoupené zboží s tím, že si to "někdy mohu vzít" ...

Bohužel se stále najde mnoho jedinců, kteří ani tomuto názorně podanému příkladu neuvěří nebo jej nepochopí.

Konečně - i takové trotly tady potřebujeme. Kdo by jinak ty společnosti s "úúúžasnými" nabídkami živil, že?
František

Zpět na Prodej zlata

Graf cena stříbra ke stažení v korunách Graf Ceny zlata v korunách ke stažení

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Vyhledat témata bez odpovědí   Zobrazit aktivní témata
Cena stříbra v korunách za poslední rok Cena zlata v korunách za 2 roky Cena zlata a stříbra v korunách Poměr ceny zlata a stříbra

Investiční zlato a investiční stříbro na:
© ZlatoForum.cz 2012
Reklama na ZlatoForum.cz