Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace    

Stříbro bez DPH-diskuse na investiční Zlato fórum
ZlatoInzerce.cz
Akční letenky

První české diskuzní fórum o investičním zlatu, stříbru a investicích do drahých kovů

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Téma diskuze:

Stříbro bez DPH

Zkušenosti s nákupem investičního stříbra - kde a jak nakoupit investiční stříbro, odstrašující příklady a rady

Stříbro bez DPH

Příspěvekod Silverman46 » pon 29. dub 2013 13:35:08

Zdravím všechny! Jsem tu teprve krátce, ale nikde jsem se nedočetl o stříbře bez DPH, protože dnes již lze investovat do fyzického stříbra a neplatit DPH samozřejmě naprosto legální cestou. Samozřejmě je důležité, aby vám byl zaručen zpětný odkup za trřní cenu. Nevím, jak je toto téma žhavé na tomto fóru, nicméně mám kontakt na skvělýho chlápka kterej má opravdu co nabídnout. kdyžtak mu napište na stribrobezdph@gmail.com
Silverman46

Příspěvekod host » pon 29. dub 2013 20:09:28

Mám za to, že v ČR se stříbro bez DPH od legálního producenta pořídit nedá a v EU myslím také není producent, který by stříbro bez DPH dodával.
Při dovozu ČEHOKOLI ze země mimo EU musí dovozce zaplatit jak clo, tak DPH.
Otázkou ještě je, co považujete za "tržní cenu" a co si představujete pod pojmem "garantovaný výkup".
host

Příspěvekod Xmart » úte 29. říj 2013 21:44:38

Vypadá, to že nemáte dostatek správných informací.

Dnes lze mít fyzické stříbro legálně bez DPH ve většině států Evropy. Vtip je v tom, že dokud jej opravdu nechcete dodat fyzicky DPH platit nemusíte. Stačí Vám online přístup k Vašemu depozitu, přes který můžete nakupovat i prodávat kovy, jak se Vám zachce a dokonce můžete platit dalším zlatem nebo stříbrem. Stačí znát číslo depozitu a převedete požadovanou hmotnost v kovech na jeho účet.
Xmart

Zpět na Prodej stříbra

Graf cena stříbra ke stažení v korunách Graf Ceny zlata v korunách ke stažení

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Cena stříbra v korunách za poslední rok Cena zlata v korunách za 2 roky Cena zlata a stříbra v korunách Poměr ceny zlata a stříbra

Investiční zlato a investiční stříbro na:
© ZlatoForum.cz 2012
Reklama na ZlatoForum.cz