od speed » čtv 21. čer 2012 13:15:31
Dobrý den,
také bych se rád podělil o zkušenosti, kterou s Revolučním Přijmem mám. Já osobně jsem členem tohoto projektu. Vidím, že už tady přispíval jeden z mých kolegů, takže svůj kód už sem tlačit nebudu:-))
Váš příspěvěk z Wikipedie je vcelku dobrý,nicméně nevystihuje podstatu Revolučního příjmu.
V projektu Revoluční příjem zadarmo nikdo nic nedostane,musí taky pro to něco alespoň málo udělat, stejně tak jako já.... Musím říci, že mně se trocha snahy vyplatila, před pár dny jsem obdržel první provize:-)
Jde o to,že v dnešní době si můžete ukládat svoje finance různě,ale podle mě je z dlouhodobého hlediska nejlepší je dávat (nebo alespoň malou část) do zlata. Zlato bylo,je a bude stále zajímavým artiklem. Nejenom že uchovává hodnotu v čase,nepodléhá inflaci,je velmi likvidní,znamená stabilitu atd....
Provizní systém tu funguje úplně stejně,jako i v jiných odvětvích. Vemte si třeba pojišťováka: ten taky nejdřív něco musí udělat a pak má provizi...a čím více lidí sežene,tím má těch provizí více. Revoluční příjem je klasický affiliate, kde členové dostávají provizi za zprostředkování produktu (na úplně stejném principu fungují makléřské společnosti typu Partners, OVB, Broker Consulting, Fincentrum...)
A ohledně množství informací jsem já osobně byl vcelku spokojen. Přijde mi, že na webovkách je dostatek informací a dokonce jsem našel i smlouvy k nahlédnutí. Tak jsem si je mohl pečlivě zkontrolovat a navíc jsem je dal na posouzení svému kolegovi v práci. Přece jen víc hlav víc vidí :-)