Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace    

Nejlepší ceny investičního stříbra-diskuse na investiční Zlato fórum
ZlatoInzerce.cz
Akční letenky

První české diskuzní fórum o investičním zlatu, stříbru a investicích do drahých kovů

Aktuální cena zlata: 2241.58 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 22.67 Kč/g

Téma diskuze:

Nejlepší ceny investičního stříbra

Zkušenosti s nákupem investičního stříbra - kde a jak nakoupit investiční stříbro, odstrašující příklady a rady

Příspěvekod zlatoforum » čtv 05. led 2012 11:36:18

Nějaké zkušenosti s cenami investičního stříbra? Kde se dá nejlevněji nakoupit?
Nově provozujeme i inzertní portál ZlatoInzerce.cz
zlatoforum

Re: Nejlepší ceny investičního stříbra

Příspěvekod stribrnak » pon 16. led 2012 15:39:34

Mám ověřené www.zlate-stribro.cz ,
Ceny jedny z nejnizsich a vse probehlo bez problemu.
stribrnak

Příspěvekod Petronius » pon 06. úno 2012 22:43:27

Zrovna minulý týden jsem koupil stříbrou 1 kg minci Koala za nějakých 26.450,-Kč u prodejce http://www.silver-gold.cz. Vzhledem k následnému vzestupu stříbra si myslím že to byl docela dobrý kup. Nerad někoho doporučuji, protože každý máme jiná kriteria podle čeho si vybíráme prodejce, ale já mám tři zásady, které prodejce musí splňovat. Zaprvé a to hlavně se nechci při koupi nikde registrovat. Za druhé když něco objednám tak chci mít cenu ihned zafixovanou. A za třetí když potřebuji tak chci abych mohl objednávat i na dobírku. Všechny tyto mé potřeby výše uvedený prodejce a ještě jeden http://www.abros.cz celkem dobře plní. Budu rád když mě doporučíte nějaké další, kteří mě tyto podmínky splní. Samozřejmě i cena je jedna z důležitých věcí... :twisted:
Petronius

Příspěvekod zlatoforum » pát 10. úno 2012 10:09:12

Gratuluji k dobré koupi stříbra a děkuji za doporučení. Mají tam dobré ceny v porovnáním s konkurencí?
Téma potřeb mi přijde zajímavé, vytvořím pro něj samostatné fórum, děkuji za inspiraci.
zlatoforum

Příspěvekod pavelc » pát 24. úno 2012 14:57:18

[quote="Petronius"]Zrovna minulý týden jsem koupil stříbrou 1 kg minci Koala za nějakých 26.450,-Kč u prodejce http://www.silver-gold.cz. Vzhledem k následnému vzestupu stříbra si myslím že to byl docela dobrý kup. Nerad někoho doporučuji, protože každý máme jiná kriteria podle čeho si vybíráme prodejce, ale já mám tři zásady, které prodejce musí splňovat. Zaprvé a to hlavně se nechci při koupi nikde registrovat. Za druhé když něco objednám tak chci mít cenu ihned zafixovanou. A za třetí když potřebuji tak chci abych mohl objednávat i na dobírku. Všechny tyto mé potřeby výše uvedený prodejce a ještě jeden http://www.abros.cz celkem dobře plní. Budu rád když mě doporučíte nějaké další, kteří mě tyto podmínky splní. Samozřejmě i cena je jedna z důležitých věcí... :twisted:

--------

pro větší nákup je už lepší si udělat v sobotu výlet s rodinou vlakem do Dráždan na SONE DB za 350 Kč ( pro Ústecký kraj) pro až 5 osob a koupit tam v přepočtu za cca. 24 900 Kč
pavelc

Příspěvekod stribrnak » pát 24. úno 2012 23:14:52

Děkuji za tip. Vůbec jsem nevěděl, že je to takto možné.
stribrnak

Příspěvekod ludek » čtv 02. srp 2012 20:07:46

Jsem nováček v investicích zlato/stříbro a zatím se pokouším zorientovat. Měl bych jeden dotaz. Čím může být způsoben tak velký rozdíl u stejného zboží (stříbrná cihla 1000g) ve stejný okamžik? 23996 / 31900 CZK

http://zlataky.cz/product_silver_bullio ... ts_id=1045
http://www.mint.cz/investicni-stribro-c ... 0g-3025-p/

je to dané jen různou marží prodejců nebo se cihly liší?
děkuju za odpověď.
ludek

Česká mincovna

Příspěvekod zlatoforum » pát 03. srp 2012 8:10:17

Dobrý den,
je to kvůli tomu, že Česká mincovna se nezabývá prodejem slitků v malém množství koncovým zákazníkům jako hlavní činností. Hlavní zdroj příjmu viz o společnosti.
Bežná cena kilogramového stříbrného slitku je dnes opravdu tak do 25 000 Korun včetně DPH. Odvíjí se z ceny stříbra viz www.aktualnicenastribra.eu + Výrobní náklady za ražbu + náklady na transport + marže slévárny + marže distributora.

Cena stříbra na burze by dnes byla přibližně 18 150,- To je 21 170 korun za kilogram po zdanení v ČR. Další rozdíl jsou náklady na ražbu, transport a marže obchodníků. Daň se samozřejmě počítá až na konci procesu, takže u vyšší částky. Příklad je jen ilustrační.
zlatoforum

Příspěvekod ludek » pát 03. srp 2012 9:33:57

děkuju za odpověď. ještě se hloupě zeptám. jak velkou jistotu mám že nekoupím padělek slitků u prodejců typu česká mincovna, zlataky.cz, ... ? už jste o něčem podobném v ČR slyšeli?
ludek

Příspěvekod zlatoforum » pát 03. srp 2012 13:07:50

Samozřejmě se to může stát stejně tak jako u internetových nebo kamených obchodů s jiným zbožím.
Obchodníci ale dobře vědí, že dobrá pověst je pro ně důležitá a neriskovali by její ztrátu. Jediná špatná reference by jim zkazila obchody.
Konkrétní obchod Vám nedoporučím (ne, že bych nemohl, ale nechci dělat reklamu - v případě zájmu Vám mohu poslat odkaz na jeden spřátelený obchod), ale nenapadá mě ani před jakým obchodem bych Vás mohl varovat. Pokud nespěcháte, dobrou metodou může být provést nejprve drobný nákup a až v případě spokojenosti nakoupit za vyšší částku.
zlatoforum

Další

Zpět na Prodej stříbra

Graf cena stříbra ke stažení v korunách Graf Ceny zlata v korunách ke stažení

Aktuální cena zlata: 2241.58 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 22.67 Kč/g

Vyhledat témata bez odpovědí   Zobrazit aktivní témata
Cena stříbra v korunách za poslední rok Cena zlata v korunách za 2 roky Cena zlata a stříbra v korunách Poměr ceny zlata a stříbra

Investiční zlato a investiční stříbro na:
© ZlatoForum.cz 2012
Reklama na ZlatoForum.cz