Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace    

Nákup stříbra - DPH a ceny v evropě-diskuse na investiční Zlato fórum
ZlatoInzerce.cz
Akční letenky

První české diskuzní fórum o investičním zlatu, stříbru a investicích do drahých kovů

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Téma diskuze:

Nákup stříbra - DPH a ceny v evropě

Zkušenosti s nákupem investičního stříbra - kde a jak nakoupit investiční stříbro, odstrašující příklady a rady

Nákup stříbra - DPH a ceny v evropě

Příspěvekod martincz » čtv 02. bře 2017 12:11:40

Ať googluju jak googluju, neumím najít, jak je to s DPH v ostatních zemích. Rád bych nakoupil investiční stříbro za cca 50 tis. Kč. Jsem fyziká osoba, tedy neplátce DPH. Bydlím u slovensko-polských hranic. Kde a jak se mi vyplatí nejlépe nakoupit stříbro? Uvažoval jsem nad Wiener Philharmoniker 1 Oz nebo Maple Leaf. Cokoliv, jde mi jen o ivestiční kov. Do německa (Drážďan) jsem ochotný zajet, ale zlataky.cz aktuálně prodávají od 590 Kč/1 oz minci a třeba http://www.bessergold.de od 21 EUR. To mi přijde malý rozdíl. Jak tedy a kde nakoupit stříbro o těch 21% na DPH levněji? Nebo aspoň významně levněji?

Máte nějaký tip?

Díky! :)
martincz

odpověď na dotaz

Příspěvekod Vítězslav Crha » úte 07. bře 2017 22:18:22

Dobrý den podívejte se na web Bessergold,cz který má prodejnu v Drážďanech,kde nakupujete bez DPH. Ale musíte tam osobně zajet a vybrat si z nepřeberného množství mincí. Slitky nekupujte,tam to není tak výhodné. Kupujte na co nejlevněji,protože se nám jedná o investici do stříbra. Další mohu zodpovědět na e mailu truhlarstvitnb@seznam.cz. S pozdravem Crha V.
Vítězslav Crha

Příspěvekod eddie » sob 11. bře 2017 9:33:19

Další možnost je Silverum.cz - jsem s nima spokojen. Nabízí nákup též v Německu ale nikdy jsem to blíž nezkoumal, vzhledem k nákladům na dopravu a objemu nákupu.
eddie

DPH stříbro

Příspěvekod Petra » stř 11. dub 2018 17:07:24

[quote="eddie"]Další možnost je Silverum.cz - jsem s nima spokojen. Nabízí nákup též v Německu ale nikdy jsem to blíž nezkoumal, vzhledem k nákladům na dopravu a objemu nákupu.

Do Německa již netřeba jezdit. Pokud mají mince "Zvláštní režim DPH", je to nastejno. Silverum většinu mincí takto nabízí. Nejsou ale jediní, i když při nákupu min. tuby asi nejvýhodnější.
Petra

Zpět na Prodej stříbra

Graf cena stříbra ke stažení v korunách Graf Ceny zlata v korunách ke stažení

Aktuální cena zlata: 2055.06 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 24.04 Kč/g

Vyhledat témata bez odpovědí   Zobrazit aktivní témata
Cena stříbra v korunách za poslední rok Cena zlata v korunách za 2 roky Cena zlata a stříbra v korunách Poměr ceny zlata a stříbra

Investiční zlato a investiční stříbro na:
© ZlatoForum.cz 2012
Reklama na ZlatoForum.cz