Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.     Další informace    

franšízinkoví obchodníci EMS GOLD-diskuse na investiční Zlato fórum
ZlatoInzerce.cz
Akční letenky

První české diskuzní fórum o investičním zlatu, stříbru a investicích do drahých kovů

Aktuální cena zlata: 2221.96 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 21.68 Kč/g

Téma diskuze:

franšízinkoví obchodníci EMS GOLD

Zkušenosti s nákupem investičního zlata - kde a jak nakoupit investiční zlato, odstrašující příklady a rady

franšízinkoví obchodníci EMS GOLD

Příspěvekod outdoorak » stř 02. kvě 2012 12:22:54

Dobrý den!
Máte někdo zkušenost s některým z frašízikových obchodníků EMS GOLD INVESTMENTS? Například:
http://www.zlatostribroinvest.cz/
Jsou tito obchodníci solidní a důvěryhodní? Mají totiž zajímavé ceny.
Děkuji za odpovědi.
outdoorak

Zlato u EMS

Příspěvekod ron » stř 02. kvě 2012 14:22:37

Co se týče jednotlivých frančíz, tak mám odzkoušeno jen zlate-stribro.cz a neměl jsem problém. Jen pozor na to, že cena zlata se fixuje na Euro. Takže je klidně možné, že i po zaplacení zálohy (fixaci ceny zlata) se může výsledná cena ještě malinko lišit v závislosti na kurzu CZK/euro.
ron

doporučení

Příspěvekod ferda » pon 21. kvě 2012 17:03:16

Ahoj, já doporučuju http://www.investicni-zlato-praha.cz/kontakt což teda asi neni franšíza, ale zase tomu rozumějí. Já chtěl koupit 100g slitek a oni mi řekli at počkám týden a měli pravdu... šlo to dolu. Tak si myslim, že jsou fér.
ferda

EMS Gold Investments

Příspěvekod outdoorak » pon 04. čer 2012 12:20:22

Tak si sám odpovím a podělím se svými zkušenostmi s touto franšízou.
První zlaťák jsem 9.5. objednal u ARAGORN and Co s.r.o , protože mají pobočku v Brně. Vystavení zálohové i konečné faktury proběhlo velmi rychle. Po zaplacení doplatku jsem čekal nějaké potvrzení o došlé platbě nebo info o stavu objednávky. Nic. 21.5. jsem trochu znervózněl a napsal dotaz na stav věci. Promptně mi bylo odpovězeno, že ještě dnes zboží odešlou. Druhý den přišel mail s číslem zásilky České pošty a 23.5. jsem minci dostal.
Druhou položku jsem objednal u domovské firmy EMS Gold Investments, s.r.o. 30.5. objednal. Vzápětí zaplatil. Za 1,5 hodiny dostal informaci o přijetí platby (zde se neplatí fixační záloha) a za další půlhodinu že zásilka byla podaná na poště (bohužel bez čísla balíku). 1.6, za tři dny včetně objednání, byl sliteček doma.
outdoorak

EMS a zlato

Příspěvekod jenda » úte 24. črc 2012 21:49:14

No trošku si pogoogli, jestli třeba EMS občas nepřihodí pár kousků volframu místo zlata. Abys nejásal nad cenou předečasně. Mají trošku vroubky z Německa, odkud toto milé letadýlko přišlo. Chodí EMS okolo, nedívej se na něho.
jenda

Příspěvekod zlatoforum » úte 24. črc 2012 22:42:25

Nešiřte tu prosím paniku s nějakým volframem.
EMS je frančízová skupina. Jednotlivý obchodníci jsou různé podnikatelské subjekty. Může mezi nimi být černá ovce stejně tak jako mezi jinými obchodníky.
Zbytek reakce zde
Nově provozujeme i inzertní portál ZlatoInzerce.cz
zlatoforum

wolframu se nebojím

Příspěvekod outdoorak » stř 25. črc 2012 10:23:50

Jestli je to letadlo je u přímého nákupu fyzického zlata vcelku jedno. Nicméně jsem na jejich stránkách žádné příznaky pyramidy nenašel. Technologie na falšování 1oz mincí a malých slitků by taky byla dost náročná, a tak mi toto nebezpečí přijde dost nepravděpodobné. Kolik takových případů falšování bylo zaznamenáno? A kolik u normálních velikostí slitků?
outdoorak

Solidní jednání

Příspěvekod kupujici » stř 08. srp 2012 13:53:52

Dobrý den,
v EMS Gold v Praze jsem kupoval investiční slitky zlata a stříbra. Jedná se o solidní firmu, která mi poskytla všechny potřebné informace. Platba a převzetí byla bez problémů, bylo mi nabídnuto bezpečné uskladnění drahých kovů za příjemné peníze. Slitky jsem kupoval v době velké horečky po drahých kovech coby bezpečného úložiště a i přes velký počet zákazníků ke mně přistupovali s velkým zájmem. Fakt, že cena kovů klesla a i nadále je spíše flat či bude mírně ztrácet nezahrnuji do hodnocení
kupujici

Zkušenost EMS

Příspěvekod trinity » čtv 09. srp 2012 9:54:09

Tak to jsme na tom úplně stějně. Nakoupila jsem taky v době zlaté horečky, naštěstí mi bylo poraděno, abych nákupy dovnoměrně rozprostřela do celého roku a omezila riziko špatné ceny a tak jsem koupila jen za menší peníz. Jinak mám zkušenost s EMS frančízou http://zlate-stribro.cz/ a vše bylo v pohodě.
cena zlata sice klesá, ale v korunách nejsou ztráty skoro znát. Nedávno už byla cena zlata téměř na úrovni ze září/řijna, kdy jsem kupovala.
trinity

Příspěvekod Karel » úte 16. říj 2012 8:39:07

[quote="kupujici"]Dobrý den,
v EMS Gold v Praze jsem kupoval investiční slitky zlata a stříbra. Jedná se o solidní firmu, která mi poskytla všechny potřebné informace. Platba a převzetí byla bez problémů, bylo mi nabídnuto bezpečné uskladnění drahých kovů za příjemné peníze. Slitky jsem kupoval v době velké horečky po drahých kovech coby bezpečného úložiště a i přes velký počet zákazníků ke mně přistupovali s velkým zájmem. Fakt, že cena kovů klesla a i nadále je spíše flat či bude mírně ztrácet nezahrnuji do hodnocení

No já jsem jim včera nabízel ke zpětnému výkupu slitky Argor-Heraeus 2x250g a 1x500g. Pani na zelené lince mě řekla, že se zeptá kolegy a po chvíli, že je prej kolega momentálně vytížen a že mě zavolá zpět. Už se neozvali. Tak nevím...
Karel

Další

Zpět na Prodej zlata

Graf cena stříbra ke stažení v korunách Graf Ceny zlata v korunách ke stažení

Aktuální cena zlata: 2221.96 Kč/g     Aktuální cena stříbra: 21.68 Kč/g

Vyhledat témata bez odpovědí   Zobrazit aktivní témata
Cena stříbra v korunách za poslední rok Cena zlata v korunách za 2 roky Cena zlata a stříbra v korunách Poměr ceny zlata a stříbra

Investiční zlato a investiční stříbro na:
© ZlatoForum.cz 2012
Reklama na ZlatoForum.cz